Stefan blogja

Ez a blog azért van, hogy ide írjam be a faszságaimat. Néhány naponta fog felkerülni a velem történt eseménycsokor meg a véleményem az aktuális dolgokról.

Kolbászfesztivál

2007.10.30. 13:55 | Stef | Szólj hozzá!

Egy hét távlatából ideje végre írni a 11. Csabai  Kolbászfesztiválról.  Azt kell mondjam, hogy a fesztivál egyre színvonalasabb, és kezdi már a második helyszínt, a Sportcsarnokot és környékét is kinőni. A rendezvény szokás szerint 4 napos volt, koncertekkel, vendéglátással, borsátorral stb. A borsátor látogatása természetesen kihagyhatatlan volt. Bár a kínálat igen nagy volt, néhány nevesebb pincészetet hiányoltam: Takler, Bock, Polgár stb. Illetve, ha már csabai fesztivál, akor csongrád megyei borászok miért nem voltak? Igaz, idén a csongrádi Szent Vince Borrend sem vonult fel. (Ennek egyik tagja ráadásul édesanyám.) A borok persze igen finomak voltak, nekem a legjobban a az "Erdélyi Fejedelmi Borok" ízlettek.
Megszámlálhatatlan helyen lehetett mindenféle disznóságokat kapni, és a vendéglősök idén kitettek magukért, nagyon ízletes volt a disznótoros párolt káposztával, legalább is ahol én ettem.
Természetesen a kolbászkészítő versenyen is részt vettem a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület csapatának tagjaként. Kolbászunk ha nem is lett dobogós győztes, de különdíjat kapott, mint "profi csapat".






































A bejegyzés trackback címe:

https://stefan.blog.hu/api/trackback/id/tr99213081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása