Stefan blogja

Ez a blog azért van, hogy ide írjam be a faszságaimat. Néhány naponta fog felkerülni a velem történt eseménycsokor meg a véleményem az aktuális dolgokról.

Technikai közlemény

2007.10.18. 11:10 | Stef | Szólj hozzá!

Kicsit változik a blog bejegyzések stílusa, rendzseressége. Napló jellegű blogot írni nem fogok, mert se kedvem se időm rá nem látom értelmét. A mai publikálásaim előtt 10 napig hallgattam, ez nem azért volt, mert nem történt semmi velem, hanem mert nem történt semmi érdekes. A továbbiakban csak az fog felkerülni, ami érdeklődésre tarthat számot (esemény, hír stb.)
Hogy milyen gyakorisággal fogok írni: PASSZ. Vélhetőleg hétvégenként, illetve hétközben, ha nagyon unatkozom. De azért a heti  átlag 1-2 bejegyzés meg lesz vagy nem. Amúgy aki követni akarja a blogot, de nincs kedve fölöslegesen nézegetni, mert épp nem frissül, annak ajánlom az RSS lehetőségét, akkor azonnal látni fogja, ha van újdonság. UFF!

A bejegyzés trackback címe:

https://stefan.blog.hu/api/trackback/id/tr14200009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása