Stefan blogja

Ez a blog azért van, hogy ide írjam be a faszságaimat. Néhány naponta fog felkerülni a velem történt eseménycsokor meg a véleményem az aktuális dolgokról.

Beatrice koncerten jártam

2007.10.18. 11:04 | Stef | 1 komment

Kedden voltam a SZOTE Klubban Beatrice koncerten. Az egész úgy kezdődött, hogy még nap közben a TIK-ben egy teszt kitöltéséért ingyen SZOTE belépőt adtak. Koraeste egyik cimborám említette, hogy este mennek Beatrice koncertre a SZOTE-ba. Ha már volt ingyen jegyem, akkor gondoltam én is csatlakozok. Késve értünk oda, de a koncert is késett egy órát. Az elején 2-3 ismert számmal indítottak (pl. 20. század), majd számomra ismeretlenebb illetve feldolgozás számok következtek. Ekkor Nagy Feró nem tűnt úgy, hogy túl jó állapotban lenne :-) Viszont 3/4 órával kezdés után belehúztak. Ismertebb számok, jó hangulat stb. 2-szer vissza is hívták őket a színpadra. Végül is a felénél úgy tűnt, hogy a "nemzet csótánya" már nem a régi, és a fogyasztott alkoholnak köszönhetően nem fog kiemelkedőt produkálni. Viszont a felétől lendületet vett a dolog, és egész jó buli alakult ki. Véleményem szerint összességében egy erős 4-es.
Sajnos a buli további része nem úgy alakult, ahogy terveztem. Régebben keddenként mindig rock buli volt a SZOTE-ban, és kizárólag rock számok mentek. Most is az elején biztató volt a kezdés (Nirvana), de utána már becsúszott pár számomra ismeretlen "sláger" a mai rádiók által játszott fosból. Úgy látszik Patkós úr se a régi már. :-( Ettől kellőképpen el is ment a kedvem, és haza taxiztam.  A koncertre azért megérte elmenni, főképpen hogy ingyé' volt.
Azt azért meg kell állapítanom, hogy a SZOTE sajnos még mindig kicsi, és a kidobók is tuskók.

A bejegyzés trackback címe:

https://stefan.blog.hu/api/trackback/id/tr12200005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuskók 2007.12.03. 17:31:52

szeretettel várunk legközelebb is, jól fogod érezni magad nálunk ;-)
süti beállítások módosítása