Stefan blogja

Ez a blog azért van, hogy ide írjam be a faszságaimat. Néhány naponta fog felkerülni a velem történt eseménycsokor meg a véleményem az aktuális dolgokról.

Bögremelegítő

2007.09.09. 09:38 | Stef | 2 komment

Már csak azért is megérte elmenni pénteken iszogatni, mert hazafele sétálva észrevettem a SzámProg kirakatban egy USB-s bögremelegítőt. Nagyon szuper, van hozzá egy fém bögre, be kell dugni egy USB portra, bekapcsolni és pár másodpercen belül felmelegszik a talpa, mely utána melegen tartja a ráhelyezett bögrét. Szombaton persze elugrottam kocsival megvenni. Aki áhítozik utána, azt ki kell ábrándítanom, ez volt az utolsó (kirakati) példány.






















Nyugodtan nevezzetek őröltnek, de gyűjtöm az ilyen faszságokat. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://stefan.blog.hu/api/trackback/id/tr70160825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence 2007.09.10. 14:36:41

Pont ilyen bögrét adtak vmi dohánycég reklámlányai a SZINen egy adatlap kitöltéséért cserébe... Lehet, a melegítőket megtartották maguknak...

pixy · http://zoldprucsok.wordpress.com/ 2007.09.16. 09:43:11

Felhajtok egyet akkor is... az nem lehet, hogy nem lesz ilyenem :D
süti beállítások módosítása